Jdi na obsah Jdi na menu
 


VĚŠTĚNÍ - jak funguje?

Věštění budoucnosti je název pro okultní aktivitu, při které démon našeptává svému lidskému spolupracovníku kletbu pro člověka, který „touží znát budoucnost“. Démoni čekají, až člověk bude vědomě vzývat duchovní svět a tázat se ho.

Když je zřejmé, že lidé vzývající neviditelné spoléhají na jiné entity, než na Boha Stvořitele, okamžitě podstrčí takovému člověku informace přesně takové, aby upoutaly jeho zájem. Potom totiž můžou takového člověka vodit za nos.

Touha po dotazování se na budoucnost „neznámých bytostí duchovního světa“ je stará jako lidstvo samo. Člověk si nechá „neznámem“ nakazovat, vyhrožovat a manipulovat k různým činnostem. Pravý Bůh ale nejedná přes okultní osoby, takže je úplná jistota, že informace takto získané jsou zlomyslná lež démonů za účelem člověka zasáhnout a začít ničit.

Lidský spolupracovník démona se nazývá věštec, vědma a podobně. Ke zvýšení efektu se přidávají nejrůznější kulisy a objekty, které mají často čistě „zaměřovací“ význam. (Umožňují lepší hmotný kontakt démona s věštkyní*)

kristalova-koule.jpg

Démon nezná budoucnost, ale vytváří podmínky pro vznik událostí pomocí manipulace.

Potřebuje svou oběť dezinformací přivést do své moci pomocí lsti. Pod atraktivní nabídkou „předpovídání budoucnosti“ může hravě svést ztrápeného či znuděného člověka na svou stranu.

Věštba je tedy KLETBA, neboli vyslovení teze, která se má naplnit a kterou důvěřivý člověk přijímá jako jistou budoucnost.

Pro zvýšení důvěryhodnosti démon přidá ke kletbě ještě podrobné informace z dosavadního života klamaného. Ten potom, ohromen faktem, že „něco či někdo“ zná i tajné informace, snadno vydá svůj život démonově kletbě. Většinou s myšlenkou, že se odevzdává do rukou „něčemu vyššímu“, nebo „osudu“. Netuší, že je obětí  nebezpečného PODVODU.

Člověk, který věštbu-kletbu přijal, se tak začne jejího naplnění bát nebo je očekávat. Tím se stal otrokem okultních vlivů a je pod mocí démona.

POZOR NA ZDÁNLIVĚ DOBRÉ ZPRÁVY. Je to levná, ale zaručené fungující PAST na lidi.

Pod vidinou nějaké zdánlivě pozitivní kletby třeba přijde partner nebo jiný závazek, který je určený na to, aby vás zničil. Jistě ve svém okolí naleznete spousty důkazů, že to tak je.

Znát budoucnost přímo není možné, neboť by vzniknul časoprostorový paradox neboli konání mimo Boží vůli. Pouze sám Bůh Stvořitel dokáže lidem dát informace o budoucnosti, většinou ovšem spíše ve formě zjevení v podobenství. Takto ukázané informace jsou přesně vytvořeny tak, aby se jimi člověk mohl řídit, ale nemohl je zneužít. Také jsou Bohem připraveny tak, aby jeho lid rozpoznal, že ona událost nastala, a to podle toho, že na ni bude podobenství sedět.