Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEBEZPEČNÉ VĚŠTBY

 

Zpočátku to vypadalo jako nevinná hra. Pak se z ní stala posedlost. Dnes 57- letá Brigitta Möllerová přistoupila na hru s mocnostmi temnoty a stala se profesionální věštkyní. Profesní označení: čarodějnice. Své zákazníky měla ve všech společenských vrstvách. V současné době vystoupila ze své branže a varuje před horoskopy, vykládání karet a posunování sklenic.

Kdy jste se začala zajímat o nadpřirozené věci?

Už v deseti nebo jedenácti letech jsem začala číst horoskopy a zajímala se také o všechno co na mne působilo nadpřirozeným dojmem. Když horoskop varoval jednoho dne mou sestru před nehodou a ta se toho dne opravdu přihodila, byla jsem ještě zvědavější.

Později jste také dovedla předpovídat budoucnost?

Ano. O několik let později se mi dostala do ruky kniha s titulem: „Jak vyložit sobě karty“? Nato jsem se stále častěji ptala karet a vždy mi to vycházelo. Věci, které mi byly ukázány, se vždy splnily. Rozvod a nemoci, všechno na co jsem si jen vzpomněla. Časem jsem vykládala karty příbuzným a sousedům. Dokonce i své šéfce jsem musela každé ráno vykládat karty - a předpovědi se skutečně naplnily. Poté jsem se rozhodla nechodit už více do práce a vykládat jen karty. Stala jsem se profesionální věštkyní! Dala jsem si inzerát do novin a zákazníci se jen hrnuli.

kartarky_barbora_vyber_04_web-a.jpg

 

Takové zážitky dovedou člověka změnit. Změnila jste se během této doby?

Byla jsem čím dál víc pyšnější a domýšlivější. Když jsem chtěla něco dozvědět o cizích lidech, stačilo se jen zeptat karet. Bylo opravdu hrůzostrašné vidět, jak se všechno naplnilo: změna zaměstnání, změna partnera, minulost, budoucnost - mohla jsem se ptát na cokoliv a vždy jsem obdržela správnou odpověď. Také data úmrtí jsem se dozvěděla. Chladnokrevně jsem říkala lidem do obličeje kdy zemřou. Neměla jsem s nimi soucit, necítila jsem více svou duši - kolem mne bylo takové temno, něco takového nechci už nikdy zažít. Kromě karet jsem měla také ouija - anglicky: Witchboard (pomůcka jak vstoupit do kontaktu s duchovní bytostí) a praktikovala posunování sklenic. Také jimi jsem provozovala věštbu a předpovědi se exaktně dostavily. Byla jsem tak posedlá, že jsem se ve dne v noci zabývala jen temnotou a nevnímala svět kolem sebe.

Nepociťovala jste u toho strach?

Ano, ale byla jsem tak silně vtažena do esoterického světa, že jsem si na to zvykla. To bylo právě to špatné. Jelikož se skutečně tolik konkrétních věcí přihodilo, měla jsem čím dál větší strach sama před sebou a před svými myšlenkami. Chtěla jsem si dokonce vzít život. Řekla jsem si: „takhle nemůžu žít už dál. Buď se z toho dostanu anebo se zabiji!“

Co Vás vedlo k tomu, že jste z esoterického světa vystoupila?

Má sestra žila už tenkrát jako křesťanka, věřila Bibli a v Ježíše Krista. Jednoho dne mi zavolala a řekla, že se za mne modlí. Když to řekla, udělalo se mi špatně. Cítila jsem se mizerně. Musela jsem vypadat strašně. Začala jsem mluvit s Ježíšem: „Ježíši, jestli opravdu jsi, pak tě prosím, abys mi pomohl - nebo si teď vezmu život.“ Plakala jsem a zavolala svému starému učiteli, který mě měl na náboženství. Modlil se se mnou po telefonu a řekl mi: „Můžeš začít nový život.“ Odpověděla jsem mu: „Nemůžu už více k Bohu, příliš moc jsem hřešila!“ Uvědomila jsem si, že jsem spolupracovala se satanem. Nato můj učitel náboženství odvětil: „Ne, ty můžeš přijít k Bohu. Právě pro takové lidi jako jsi ty zemřel Ježíš na kříži. Podej mu ruku, můžeš s ním začít nový život!“

Udělala jsem to. Předala jsem svůj život Ježíši a řekla mu: „Přijď do mého srdce, veď mne a odpusť mi všechny mé hříchy.“ Nejprve jsem dlouhou dobu jen plakala. Poté jsem vzala všechny své karty, esoterické knihy, ouija a všechno co souviselo s okultismem a hodila to do popelnice. Byl to velmi tvrdý vnitřní boj dostat se ven ze svého zlého myšlení a duchovního spoutání.

Nebojíte se mluvit otevřeně o své minulosti na veřejnosti a varovat lidi před okultními praktikami. Proč?

Chci lidi varovat před zdánlivě neškodnými věcmi. Nechat si vykládat karty, věřit v horoskopy - to není žádná hra. Je to cesta, která člověku škodí a velmi rychle se stává pro něho velmi nebezpečnou. Podívejte se na mne: neměla jsem kontrolu sama nad sebou. Říkala jsem zlé věci, které jsem nechtěla říkat a dělala věci, kterých jsem později litovala. Byla jsem spoutaná, musela jsem se smát když se mi chtělo brečet - byla jsem naprogramovaná jako marionetka. Jen když se postavíš na stranu Ježíše budeš osvobozen. On jediný porazil satana.

Zdroj: Centrum Oase, Náchod

 

více v rubrice  OKULTISMUS:

https://kzamysleni.estranky.cz/clanky/okultismus/